GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

LIBERTÉ

Danske Liberté skaber moderigtigt og lækkert kvalitetstøj til kvinder, der på fineste vis kombinerer den skandinaviske minimalisme med de nyeste trends og tendenser.


Klassiske styles fra Liberté

Det kommer blandt andet til udtryk ved deres enkle, rene snit, som prydes med farverige og populære print, hvilket tilfører det ellers enkle og klassiske style mere liv og personlighed. Med Liberté i garderoben får du dog ikke blot moderigtige styles, der oser af nye trends hentet direkte fra danske og internationale catwalks. Tværtimod. Det danske brand skaber også basic items, således at du nemt kan style dit look op og ned alt efter behov. Liberté har tre ting i fokus, når de designer tøj til kvinder, og det drejer sig ganske enkelt om trends, snit og komfort.

Skønt udvalg af Liberté hos Vanilia

Hos Vanilia finder du et smukt udvalg af Liberté, og fælles for alle deres kreationer er, at de både er trendy, behagelige og ikke mindst i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med. Det danske brand skaber modetøj ud fra konceptet "overkommelig luksus", og dét må man i den grad sige, der er tale om. Uanset om du ser dig lun på en kjole, bluse, nederdel, pelsjakke eller top, vil du være iklædt ren luksus fra top til tå. Liberté skaber kreationer i klassiske snit og komfortable kvalitetsmaterialer, hvilket de på fineste vis forener med trends i form af print, farver, blonder, flæser og meget mere.