GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Masai

Masai vil være din foretrukne påklædningspartner. Hos Masai tror man på, at påklædning handler om to primære områder; følelse og stil.
Dét, at du føler dig tilpas både fysisk og mentalt er essentielt uagtet om det er en hverdag – eller en festlig begivenhed.
< 1 2 >

Masai laver skønne design fra den bedste kvalitet!

De skønne kvaliteter som Masai producerer er både behagelige og holdbare. Endvidere kan de smarte og dekorative mønstre – samt nytænkende designs – passe ind i enhver garderobe. Det handler om, at du skal kunne træde ud som netop dén karakter, som du er. Designteamet hos Masai forsøger altid at innovere moden – og skaber fantastiske farvetemaer, som afspejler kollektionen, tiden og tendensen i branchen.

Pasformerne gør Masai unik

De unikke pasformer har gjort Masai til et ultrapopulært brand i Danmark. Ikke alene formår de at bringe smukke og kreative designs i den ypperligste kvalitet til verden – de formår sågar at gøre mere endnu. Uanset om du søger Masai kjoler eller Masai bukser, så har brandet udviklet en lang række pasformer, som matcher netop dit behov.
Kig selv vores udvalg igennem og kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om Masai.

Masais historie

Masai blev grundlagt tilbage i 1992 af et søskendepar i København. De er en stolt dansk virksomhed, der sætter pris på kreativitet, unikt design og høj kvalitet. De designer ofte tøj med abstrakte prints, men finder også stor inspiration fra naturen.

I dag har Masai over 1300 unikke forhandlere, som både er detailbutikker og stormagasiner fordelt over hele 25 lande. Derudover har de selv 13 af deres helt egne konceptbutikker her i Danmark.

Køb Masai hos Vanilia.dk

Her på siden ser du vores håndplukkede styles fra netop Masai - vi håndplukker alle vores styles, fordi vi har drevet butik i Viborg siden 1989, og ved derfor hvad vores kunder vil have.

Her på webshoppen har vi altid hurtig levering med GLS, og leverer gratis til GLS pakkeshops på alle ordrer over 500,-. Ved køb under 500,- koster fragt til pakkeshops 35,-