GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Heartmade

Er du på udkig efter flot og ekslusivt tøj fra Heartmade? Heartmade er kendt dansk mærke, som blev grundlagt af designeren Julie Fagerholt tilbage i 1998. Mærket er kendt for deres enkle elegance og luksuriøse kollektioner. Der sættes stor pris på deres øje for detaljer, fantastiske håndværk og sammensætning af eksklusive materialer.
< 1 2 >

Heartmade by Julie Fagerholt - eksklusivt design til den moderne kvinde

Heartmade blev etableret i 1998 med hovedsæde i hjertet af København, og er kendt for at bringe ekslusivt design til moderne kvinder. Brandet er grundlagt af den danske designer Julie Fagerholt, og henvender sig til dem med smag for enkel elegance, luksuriøst tøj og samtidig til en overkommelig pris.

Deres filosofi bærer på at kombinere fantastisk håndværk med specialudvalgte materialer og print. Med fire kollektioner om året sørger Heatmade altid for at bringe nye lækre og eksklusive produkter ud til kunderne. Tilbage i 1998 vare den primære målgruppe for Heartmade de meget modebevidste kvinder, men er efterhånden med årene fået en bredere og bredere skare.

Heartmade er karakteriseret af deres kærlighed til tøj til den moderne kvinde med stærk kvindelig udstråling, og til kvinder der elsker at kombinere et feminint look med sofistikerede detaljer og klassiske silhouetter.

Heartmade producerer de skønneste kjoler, skjorter, bukser og accessories, og har derfor også fået stor succes i udlandet. Der bliver aldrig gået kompromis med detaljerne, hvilket resulterer i nogle helt unikke designs og styles - det er derfor altid spændende at se det nyeste skud på stammen fra Heartmade hver sæson. Tøjet spænder bredt lige fra elegante kjoler til festlige lejligheder til casual t-shirts til hverdagen. Én ting har alle tingene dog til fælles, og det er den høje kvalitet og lækre materialer.

Julie Fagerholt er utrolig god til at lade sig inspirere af mange forskellige ting rundt i verdenen, som blandt andet er med til, nogengange, at give de vildeste og flotteste print, som gør at det altid forbliver unikt, og går forrest i de nyeste trends og moder. I dag spænder Heartmades styles vidt, og er elsket af mange som sætter pris på den gode kvalitet - er du til vilde print eller casual hverdagstøj, så har Heartmade helt sikkert noget der passer til dig.

Julie Fagerholt er opvokset nord for København i byen Skovshoved. I 1993 færdiggjorde hun sin designuddannelse, hvorefter hun 5 år efter åbnede sin butik i Pilestræde i København - det er desuden stadigvæk her Heartmade har deres flagship store. Allerede i år 2000, kun to år efter hendes første kollektioner, vinder hun den danske fashion award "The Golden Button".

Lad dig endelig inspirere af de luksuriøse kollektioner, og hold dig ikke tilbage med at prøve noget nyt og farverigt.

Køb Heartmade by Julie Fagerholt online hos Vanilia.dk


Her hos Vanilia.dk er vi stolte forhandlere af Heartmade, da vi aldrig er i tvivl om at vores kunder får et helt unikt produkt i en særdeles høj kvalitet. Vi elsker selv at følge tæt med i de nyeste kollektioner, og sørger altid for at vi har de nyeste produkter på hylderne, som vi særudvælger fra hver enkelt kollektion. Det betyder altså, at du altid kan shoppe de nyeste styles fra Heartmade her hos os.

Her på siden kan du se, hvilke varer vi har udvalgt. Vi har både toppe, kjoler, bukser, t-shirts samt diverse accessories.

Her hos Vanilia.dk finder du altid et stort udvalg af håndplukkede produkter fra Heartmade. Vi lægger stor vægt på at udvælge produkter, som vi ved vores kunder finder interessante.

Du kan derfor roligt browse igennem vores udvalg - vi er sikre på, at du kan finde noget, som passer til lige netop dig.
Vi har altid hurtig levering, og ved køb for over 500,- tilbyder vi også gratis fragt. Vi leverer med GLS, og kan derfor garantere dig, at du har dine varer indenfor 1-3 hverdage såfremt vi har dem på lager.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har nogen spørgsmål.