GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

IVY COPENHAGEN

Her på siden finder du vores udvalg af lækre jeans fra Ivy Copenhagen. Der er altid lagt vægt på de små detaljer, og du er altid sikret dig en skøn pasform i slidstærk kvalitet.
< 1 2 >

Ivy Copenhagen er et dansk jeans mærke, som laver lækre demin jeans til modebevidste kvinder. Når man køber et par jeans fra Ivy Copenhagen er man altid sikret sig et par lækre jeans med god pasform og lækkert stretchy materiale. Der sættes stor pris på godt håndværk og nye trends, som tydeligt kan ses i både deres mere eksperimenterende kollektioner, men også deres basis modeller.

Ivy Copenhagen er grundlagt af den danske Henriette Pieszak, som har over 25 års erfaring indenfor modebranchen. Derudover har er hun uddannet i Danmark indenfor tekstil industrien, og besidder derfor utrolig stor viden indenfor faget. Hos Ivy Copenhagen lægges der altid stort fokus på de små detaljer, da de små detaljer er det der kan gøre den store forskel mellem et godt og et fantastisk look. Hun har altid haft en stor passion for jeans, og har også brugt 3 år af hendes liv på at arbejde i Italien, hvor hun også specialiserede sig i produktionen af jeans.