GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Depeche

Er du på jagt efter en ny taske, et bælte eller andre lædervarer, der kan holde i mange år? Depeche arbejder hårdt og koncentreret at kunne tilbyde tøj i topkvalitet til overkommelige priser, samtidig med at de også vil gøre det muligt for dig at udtrykke dig selv gennem deres fine og alsidige udvalg.


Depeche er materialer fra øverste hylde!

Vi lever i en verden, hvor det kan være svært at holde fast i sig selv, og derfor kan det være sundt at finde modet til at udtrykke sig og på den måde finde sig selv og sin stil.

Tidligere havde Depeche fokus på mange forskelige produkter i forskellige materialer, men med tiden har de indskrænket deres kollektioner til at indeholde bælter og tasker i ægte læder og høj kvalitet, fordi de gerne ville skabe et brand, der fokuserede på kvalitet, funktionalitet og samtidig i et prisleje, der er til at være med på. Janni, der står bag brandet, har ønsket at skabe et brand, der udspringer af modet til at stole på sin feminine intuition og samtidig også have et øje for de vigtige detaljer.

Find dine yndlingsstyles fra Depeche hos Vanilia.dk

Her hos Vanilia.dk kan du finde et fint udvalg af blandt andet de populære bæltetasker samt lækre læderbælter. Som det fremgår af udvalget, har vi alt kun at håndplukke de styles, vi synes er fedest, sådan at der, i stedet for at være flere hundrede varer, er lige præcis de varer, vi tror på, vores kunder er ude efter.

For her hos Vanilia.dk kender vi vores kunder. Vi har lavet forretning siden 1989, og det har givet os en stor viden omkring, hvad vores kunder plejer at kunne lide, og hvad der er in for tiden.

Vi sætter derudover også en stor dyd i vores kundeservice, og derfor får du selvfølgelig gratis fragt, så snart du har klikket hjem for over 499 kr. Vi leverer med GLS, hvilket gør, at du, når du bestiller dit tøj på en hverdag, kan være sikker på at modtage tøjet allerede dagen efter. Så hvis du står midt i en hastesituation, hvor du mangler en særlig ting til en lejlighed, så kan du roligt handle hos os.