GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

NAILBERRY

Her på siden finder du vores store udvalg af lækre neglelakker fra Nailberrys serie L'Oxygéné. Serien er en prisvindende serie, der er bæredygtigt produceret med henblik på at give en bedre og sundere manicure. Alle neglelakker fra Nailberry er 12 free, ikke testet på dyr, halal, vegansk og gluten-fri - shop derfor løs med god samvittighed.

Nailberry - prisvindende neglelakker uden farligt kemi

Nailberry blev grundlagt tilbage i 2012 af Sonia Hully. Mærker startede som en luksus neglesalon i Chelsea London, men skiftede hurtigt til at blive en lang række af premium neglelakker, der er produceret med stor omtanke. Sonia Hully opdagede at selv hendes store klienter i neglesalonen havde tørre og skadede negle, og gik derfor efter at skabe neglelakker der kunne pleje deres negle.

Det resulterede i Nailberrys prisvindende neglelaksserie kaldt L'Oxygéné, som efterfølgende også er blevet fyldt med en række neglebehandlinger som er med til at reparere og behandle ødelagte negle.

Nailberrys bæredygtige tilgang

Nailberrys neglelakker fra L'Oxygéné-serien leverer derfor sundere manicure, som både er 12 free, vegansk, cruelty free og halal. Alle neglelakker er produceret med respekt for miljøet, naturen og omverdenen, og har vundet mange priser for at levere en sundere manicure uden at gå på kompromis med farverne. Nailberry har aldrig ville lave en “normal" neglelakserie, og har siden starten haft fokus på en anderledes og bæredygtig opskrift.

De bruger udelukkende patenterede teknologi til at levere en åndbar, iltet og fugtigennemtrængelig neglelak uden overhovedet at gå på kompromis med farven, holdbarheden og glansen.

Hvad betyder 12-free?

Nailberrys neglelakker er certificeret 12-free, hvilket betyder at de aktivt har undgået de 12 følgende stoffer:

Phthalater, herunder DBP
Toluen
Formaldehyd
Formaldehydharpiks
Kamfer
Xylen
Ethyltosylamid
Triphenylphosphat
Alkohol
Parabener
Dyrederivater
Gluten

At udelade alle disse 12 stoffer er alt sammen med til at give en sundere manicure. Nailberry har vundet mange priser - heriblandt 3x vinder af Beauty Shortlist, og flere priser for naturlig produktion og at være cruelty free og vegansk.

Køb Nailberry neglelak hos www.vanilia.dk

Det kan være svært at vælge i mellem de mange smukke farver som Nailberry tilbyder, men heldigvis er dette også det eneste du skal forholde dig til. Du kan med ro i maven vælge hvilken som helst farve, og være sikker på at du får en prisvindende neglelak der er skånsom både overfor dine negle og miljøet. Tag et kig her på siden, og find den helt rigtige farve, som passer netop til dig.