GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Karmamia Copenhagen

Karmamia Copenhagen er et dansk fashion-brand, som vægter bæredygtighed og ansvarlig produktion. Hos Karmamia er der en stærk tro på, at smuk og unik beklædning ikke behøver at påvirker den planet og verden, som vi alle lever i.

< 1 2 >

Karmamia – Fra Dubai til Danmark

Mia Louise Jelling-Nielsen, som er grundlæggeren af Karmamia, startede egentligt ud som journalist. Dog overtog kærligheden til mode, hvorfor Karmamia opstod. Karmamia produceres af lokale skræddere i Dubai, hvor Mia Louise Jelling-Nielsen også bor.
Den tætte relation til skrædderne giver Karmamia en enestående mulighed for altid at være ajour på nye tendenser, samt at skabe nye og smarte designs inden for få uger.
Med en mission om af beklæde den moderne kvinde i minimalistiske linjer fra Skandinavien, samt et hint af Mellemøstens elegante – og farverige - stil, har Karmamia indtaget Danmark med storm. Kvalitetsstandarden er høj, hvilket sikrer, at tøjet holdet gennem flere sæsoner.

Karmamia Copenhagen tror på bæredygtighed!

Karmamia anvender materialer, som kommer fra højkvalitets kunstig satin, hvilket kræver betydeligt mindre vandforbrug, end ved normale bomuldsfibre. Dette fokus gør, at brandet bidrager til at spare væsentlige CO2-mængder i fremstillingsprocessen.
De unikke materialer skaber vedholdende kvalitet. Med troen på minimalismen er målet, at tøjet skal kunne matches på tværs af stilarter – og over flere sæsoner.