GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

A. KJÆRBEDE

Når solen kigger frem, så er det med at finde solbrillerne frem! Hvis du leder efter flotte og unikke solbriller i god kvalitet, er du havnet det rigtige sted. Her hos Vanilia.dk fører vi A. Kjærbede, som er et dansk mærke, der har sat sig et mål om at skabe unikke, tidløse produkter, der har et klart fokus på nordisk design kombineret smuk æstetik.< >

Med disse solbriller er det de små detaljer, der tæller. Det er det, der gør A. Kjærbede til et populært brand, som skaber fine solbriller, du kan tage i brug sommer efter sommer uanset at gå af mode.


Køb solbriller fra A. Kjærbede hos Vanilia

Kjærbede kommer hver sæson med en serie af smukke solbriller, der passer godt ind den skandinaviske stil. Solbrillerne er lavet af høj kvalitet, men det har været vigtigt for mærket at sørge for, at prisen holdes god og lav, så de fleste kan anskaffe sig disse flotte solbriller.

Her hos Vanilia.dk har vi et bredt udvalg af de flotteste A. Kjærbede solbriller, så uanset om du er til store eller små solbriller, solbriller med runde former eller skarpe kanter, så kan du finde dem her hos os.

Du kan vælge mellem brede eller smalle stel til dine A. Kjærbede solbriller, ligesom vi også har et udvalg af forskellige farver solbrilleglas, så du kan få det look, du drømmer om. Er du personligt til en klassisk pilot-brille, en trendy brille med stort markant stel eller noget midt imellem?