GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

BUKELA

Her på siden ser du vores store udvalg af både støvler, sko og sandaler fra det populære mærke Bukela. Bukela er en dansk familievirksomhed, som blev grundlagt i 2014. Alt fodtøj er produceret med øje på social ansvarlig fremstilling samt en miljøbevidst produktion.

Bukela - Dansk familie virksomhed


Bukela blev grundlagt i 2014 af mor og søn, Birthe Didriksen og Nick Søgaard, og holder til dagligt til i Herning. Det danske brand er især kendt for deres lækre støvler, men producerer mange forskellige former for fodtøj, som alle er produceret med den samme vision - Bukela vil gerne levere exceptionelle design sko til overkommelige priser. Der lægges stor vægt på de nøje udvalgte materialer, og der ønskes at danne en bro mellem high-end fashion og high street.

Tilsammen har Birthe Didriksen og Nick Søgaard mere end 40 års erfaring med at udvikle og designe sko, så selvom de er relativt nye spillere på markedet, skal man ikke undervurdere deres kompetencer indenfor faget - hver enkelt design er unikt, og hver form, snit, kombination af materialer har været vendt og drejet under deres kreative proces. Dette skaber Bukelas helt personlige stil, som man aldrig går galt i byen med.

Ansvarligt produceret i Europa

Bukela har gode værdier, og lægger stor vægt på at deres produkter er ansvarligt produceret. De bruger derfor kun små familiejede fabrikker i Europa, hvor forholdene er sikret i orden. Skoene bliver produceret i Italien, Spanien og Portugal, hvor der er lagt vægt på socialt ansvarligt arbejdskraft samt miljøbevidst produktion.

Køb Bukela støvler hos Vanilia.dk

Her hos Vanilia.dk er vi vilde med sko fra Bukela, og har altid flere modeller på lager. Her på siden kan du lade dig inspirere, og tjekke vores udvalg af både støvler, sandaler og sko. Vi har 1-3 dages levering på webshoppen, men hvis du ikke kan vente, så har vi også alle modeller du ser på siden i vores fysiske butik i Viborg. Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 500,-.

God shopping!