GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Lollys Laundry

Underspillet luksus, som alle har råd til. Det er filosofien bag Lollys Laundry, som har skabt nogle stærke kollektioner og fået stor succes med deres brand. Kvalitet og pris skal hænge sammen, og du skal kunne style dit look både op og ned, når du køber tøj fra Lollys Laundry. Tøjet produceres fra de bedste fabrikker i materialer, der holder.

< 1 >

Lollys Laundry - Rå styles til hverdagen

Det er Kamilla Byriel, der er kvinden og designeren bag Lollys Laundry. Hun er en anerkendt dansk designer, der blandt andet har arbejdet med Bruuns Bazar og Stella Nova. Men i 2007 kom hun med sin egen kollektion fra brandet Lollys Landry, der mikser både hendes personlige kærlighed til basisvarer og et enkelt og råt udtryk.

Lollys Laundry har opnået stor popularitet på de få år, brandet har eksisteret, og de har forhandlere i store dele af Europa samt i Japan. I deres sortiment finder du alt fra strikke til nederdele, kjoler, jakker og skjorter.

Kamilla er som sagt en anerkendt dansk designer, som har mere end 20 års erfaring i den danske modebranche. Hun kender derfor sit publikum utrolig godt, hvilket også er en af grundende til Lollys Laundry store succes. Brandet har i dag 3 butikker i Danmark, som befinder sig i Aarhus og København.

I 2016 blev Lollys Laundry af Børsen for første gang kåret som Gazellevirksomhed, da de havde formået en utrolig stor vækst på hele 619,6%. De modtog efterfølgende endnu engang en Gazelle-pris i 2017 for deres enorme vækst.

Vanilia.dk har et varieret udvalg af styles fra Lollys Laundry

Hvis du er på jagt efter den perfekte striktrøje til efteråret, en smuk og enkel kjole til en bestemt lejlighed eller et par trøjer og skjorter med fede prints til hverdagen, så er du kommet til det helt rette sted. Herunder finder du nemlig en masse cool items fra det populære brand Lollys Laundry, der har et stærkt øje for detaljen.

Vi har hos Vanilia.dk håndplukket lige præcis de items, vi bedst kan lide, og som vi tror, vores kunder også vil elske. Vi har nemlig ført forretning siden 1989, og derfor ved vi efterhånden godt, hvad vores kunder går efter. Vi følger tidens trends, og du vil derfor kunne finde et varierende udvalg her på siden, alt efter hvornår du besøger os.

Derudover går vi også meget op i at tilbyde den bedste kundeservice, og derfor sender vi også kvit og frit, så snart du køber for over 499 kr. Derudover sender vi samme dag, når du bestiller på hverdage, sådan at du ikke skal vente længere end højst nødvendigt på det, du har købt.