FRI FRAGT VED KØB OVER 500,- / ELLERS KUN 30,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES FULD RETURRET

NØRGAARD PÅ STRØGET

Nørgaard på Strøget blev i 1958 etableret af Jørgen Nørgaard, som i dag er kendt som et klassisk dansk designikon. Specielt er han kendt for deres klassiske stribede 101 t-shirt, som er elsket af mange danskere - både unge og gamle. Se vores udvalg af Nørgaard på Strøget herunder!

Nørgaard på Strøget - en sand dansk klassiker


Tilbage i 1958 blev Nørgaard på Strøget grundlagt af selveste Jørgen Nørgaard. Nørgaard på Strøget er i dag kendt for deres klassiske stribede 101 t-shirts, som findes i utallige farver med forskellige striber. T-shirtsene er lavet i utrolig høj bomuldskvalitet, og er produceret i Danmark. Den klassiske T-shirt blev designet tilbage i 1967 af Jørgen Nørgaard ham selv, og den kommer både i korte og lange ærmer. Det eneste der har ændret sig på t-shirten igennem årene er farverne. Hver sæson bliver der lanceret 40 farver - mange af dem er gengangere og klassikere, men der er altid nye farver og styles i blandt.

T-shirten er kendt som et klassisk dansk designikon, og er blandt andet også udstillet på Designmuseum Danmark. Nørgaard på Strøget har også vundet flere designpriser igennem årene. Selvom t-shirtsene både er dansk design og produceret i Danmark, formår de stadigvæk at sælges til billige priser, som blot gør dem endnu mere elsket af den danske befolkning.

Som tidligere nævnt er 101 t-shirten produceret i Danmark, hvor ribben for eksempel er syet i Ikast, hvorefter de bliver syet på deres egen systue i Korsør. Nørgaard på Strøget's t-shirts bliver kun produceret i certificerede BCI-garner.

Mange kender nok også Jørgens søn Mads Nørgaard, som i 1986 åbnede sin egen modebutik i København - faktisk lige ved siden af hans fars butik på strøget. I dag er begge butikkerne lagt sammen til én stor forretning, hvor der sælges modetøj og klassikere til både herrer og damer under samme tag. Dog findes den klassiske 101 t-shirt stadigvæk i butikken, og er en stor favorit for både unge og gamle. Den er altid let genkendelig med dens signatur - nemlig striberne.

Køb Nørgaard på Strøget hos Vanilia.dk

Her på siden kan du se vores udvalgte tøj fra Nørgaard på Strøget. Alle varene i vores butik er nøje udvalgt af personalet, og vi udvælger kun tøj og styles, som vi er sikre på vil falde i god smag hos vores kunder.

Lad derfor hvilen falde over dig, og tjek vores udvalg ud på de forskellige brands - vi er sikre på at vi har noget som falder lige netop i din smag.

Husk at vi altid har hurtig levering og gratis fragt på ordrer over 500,-.