GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

NØRGAARD PÅ STRØGET

Nørgaard på Strøget er et brandunder danske Mads Nørgaard og blandt de mest velkendte brands inden for modeherhjemme. Nørgaard på Strøget har gjort sig særligt populær med den nærmestikoniske serie af stribede basis-bluser i alverdens farvesammensætninger – fraen klassisk bluse med sorte og hvide striber til bluser i stærke pangfarver,der virkelig lyser op i gadebilledet og tiltrækker sig opmærksomhed.

< 1 2 >

Nørgaard på Strøget – en sand dansk klassiker

Tænk at noget så simpelt som enbluse kan gå hen og blive en tidløs klassiker, der gennem årtier bæres afgeneration efter generation. Sådan er det med den velkendte Nørgaard påStrøget-bluse, der nemt styles med alt fra jeans og bukser til nederdel eller sågaren kortærmet eller ærmeløs kjole for et anderledes og ekstra spændende look.

Den ikoniske 101-T-shirtproduceres i Danmark, hvor ribben syes i Ikast, hvorefter selve designet bliversyet på brandets egen systue i Korsør. Nørgaard på Strøgets T-shirts bliver kunproduceret i certificerede BCI-garner. T-shirten er kendt som et klassisk,dansk designsymbol og er blandt andet også udstillet på Designmuseum Danmark.

Etsikkert valg til garderoben

Sortimentet fra Nørgaard påStrøget byder på bluser i farver for enhver smag, og kvaliteten er så god, atdu kan have glæde af din valgte style fra Nørgaard på Strøget gennem mange år.Vi forhandler et bredt udvalg af bluserne fra Nørgaard på Strøget her hosVanilia, så dyk ned i udvalget, og find dine favoritter med det samme. En blusefra Nørgaard på Strøget er uden tvivl altid en fornuftig tilføjelse til enhvergarderobe.