GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

ROSEMUNDE

Er du på udkig efter en lækker, ny top? Eller mangler du en cardigan eller bluse? Så er du landet det rigtige sted. Hos Vanilia har vi samlet en masse fine designs fra Rosemunde. Her finder du lækre designs, der kan bruges til mange forskellige formål. Udvalget består blandt andet af toppe, bluser, cardigans, T-shirts og kjoler.

< 1 2 >

Rosemunde – basics uden at være basic

Det særlige ved udvalget fra Rosemunde er, at det er basics, som du kan bruge til mange forskellige outfits. Det er dog basics, hvor der er gjort lidt ekstra ud af designet. Der er gjort lidt ekstra ud af detaljerne, således du kan skille dig lidt ud med dine basics.

Det ses blandt andet ved, at der er benyttet de fineste blonder til mange af de forskellige designs. Derudover er der også mulighed for at vælge imellem forskellige materialer. Du finder blandt andet silke og bomuld. Den klassiske blanding hedder 70% silke og 30% bomuld, som er den perfekte balance til at holde på temperaturen. Blandingen gør, at toppen holder dig kold når der er varmt, og holder dig varm når der er koldt - samtidig med at huden kan ånde frit. Toppene er produceret uden syninger, hvilket gør at de passer på alle kropsforme, og har et højt komfort niveau.

Rosemunde blev grundlagt tilbage i 2004, hvor den første silketop så lyset, men brandet blev igen relanceret i 2012, hvor der blev fastlagt 4 årlige kollektioner. Med relancering medfulgte mere trendy styles, og der blev udvidet til mange forskellige produktkategorier. Nu tilpasser Rosemunde sig den internationale modescene - dog uden at gå på kompromis med deres kerneværdier.

Et hav af muligheder med designs fra Rosemunde

De to materialer kan give vidt forskellige udtryk. Til hverdag kan det for eksempel være rigtig fint med bomuldsmodellerne. Derimod er silkemodellerne rigtig gode, når det skal være lidt finere. En silketop kan for eksempel bruges for sig eller tvistes med en blazer eller cardigan. Mulighederne er mange med Rosemunde.

Rosemunde er kendt for at levere et hav af nye skønne farver og nuancer hver sæson, hvilket altid gør dem spændende. Silketoppen er et musthave i enhver garderobe, og de giver altså derfor muligheden for at have toppe til alle slags styles - det gør det muligt både at underspille toppen eller lade den skille sig ud med nogle af de "vildere" farver.

I 2013 åbnede Rosemunde den første butik i Kina, hvorefter udviklingen virkelig tog fart efter stor popularitet. Allerede tre år senere i 2016, kunne Rosemunde stolt åbne dørene for deres 10. butik i Kina, hvilket de selvfølgelig er utroligt stolte af.


Køb Rosemunde hos Vanilia.dk

Her på siden ser du vores udvalgte produkter fra Rosemunde - vi håndplukker alle styles og farver, så vi er sikre på at vi har hvad vores kunder efterspørger. Dette er vi i stand til, da vi har drevet modetøjsforretning i Viborg siden 1989, og har rigtig godt styr på hvad vores kunder vil have. Vi vægter den personlige service højt, så kom endelig ind i butikken og snak med vores søde personale eller ring til vores webshop, hvis du skulle have nogle former for spørgsmål.

På vores webshop har vi altid hurtig levering - vi leverer til alle GLS pakkeshop indenfor 1-3 dage. Vi tilbyder også gratis fragt til pakkeshops på alle ordrer over 500,-.

Lad dig inspirere og bestil allerede i dag!