GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

BRUUNS BAZAAR

Bruuns Bazaar skaber modetøj med kant til den moderne kvinde, der tør at være sig selv og at vise sin personlighed gennem den måde, hun klæder sig på. Hos Vanilia er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af styles fra Bruuns Bazaar, der uden tvivl vil give nyt liv til garderoben.

< 1 >

Mangeskønne styles fra danske Bruuns Bazaar

Gennemtænkt design, en godpasform samt sans for kvaliteten og de små detaljer er blot noget af det, der kendetegner modetøj fra Bruuns Bazaar. Tøjet er til dig, der ikke går på kompromis på parametre som materialevalg og personlig stil, og med Bruuns Bazaar har du altid noget at tage på til både hverdag og fest.

De enkelte styles er lette at sammensætte på kryds og tværs med hinanden, så du på ingen tid kan skabe det helt perfekte outfit til enhver lejlighed. Dyk ned i udvalget fra Bruuns Bazaar her hos Vanilia, og opdag de mange muligheder. Forkæl dig selv med for eksempel et nyt par bukser, en skjorte eller måske en lækker blazer eller frakke som prikken over i'et på ethvert outfit. Med Bruuns Bazaar går du ganske enkelt aldrig galt i byen, og du kan bevæge dig ud i verden med masser af gåpåmod og selvtillid hver eneste dag.

Bruuns Bazaar blev grundlagt tilbage i 1994, hvor ambitionen var at lave et brand der stærkt fulgte den skandinaviske design tradition. Brandet blev hurtigt anerkendt på den internationale scene, og blev båret af store kendisser som Madonna. Bruuns Bazaar var det første brand der præsenterede det skandinaviske design, som vi kender det i dag, hvilket skabte stor beundring verdenen over. I 1999 blev brandet det første danske mærke til at deltage i den officielle show kalender i Paris.


Køb Bruuns Bazaar hos Vanilia.dk

Her på siden ser du vores håndplukkede styles fra Bruuns Bazaar. Vi har drevet butik i Viborg i over 30 år, og ved derfor præcis hvilke styles vores kunder er interesserede i. Her på webshoppen har vi altid hurtig levering (1-3 hverdage med GLS), og tilbyder altid fri fragt på alle order over 500,-.