FRI FRAGT VED KØB OVER 500,- / ELLERS KUN 30,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES FULD RETURRET

Parajumpers

Her kan du se vores udvalg af de smukkeste jakker fra Parajumpers. Parajumpers producerer altid jakker i højeste kvalitet af udsøgte high-end materialer - de er altså til designet til at holde, og modstå vind og vejr. Navnet Parajumpers kommer fra en redningsorganisation i Alaska, og jakkerne er derfor også praktiske og funktionelle mens de samtidig formår at se utrolig godt ud.

Parajumpers - jakker der holder

Hovedidéen bag Parajumpers er at lave produkter der holder. Det er den italienske modeproducent Ape & Partners, som blev grundlagt tilbage i 1963 af Antonio Paulon der står bag Parajumpers. I dag er Massimo Rossetti creative director for afdelingen, og han designer altid produkterne til både at være praktiske, funktionelle men samtidig lægger han stor vægt på, at de ser godt ud. Hans mange års erfaring med design af sportswear og modetøj er en af årsagerne til, hvorfor han er så god til at designe blandt andet jakke med et trendy look.

Parajumpers er opkaldt efter en hardcore redningsorganisation i Alaska, som efter sigende er trænet mere end noget andet militærkorps, og bruger deres færdigheder til at redde liv.

Når du køber en jakke fra Parajumpers, får du altså en jakke i udsøgt kvalitet i high-end materialer, som er designet til at holde. De har en fantastisk pasform, som gør dem utrolig behagelige at have på. Med en jakke fra Parajumpers kan du altid vide, at de er lavet i de allerbedste materialer, og designet er udført i smukkeste facon.

Som tidligere nævnt, så er jakkerne altså designet til at være praktiske og funktionelle, og derfor har mange af deres modeller også godt med lommeplads, så der er altid er plads til at have accessories med på farten. Især de store vinterjakker er oftest designet med mange lommer, så der altid er plads til hue, handsker eller måske ligefrem solbriller, hvis sneen blænder dig.

Parajumpers kan med garanti holde dig varm igennem de kolde vintre, men her hos Vanilia.dk kan du også finde nogle af deres lækre forårs og efterårsjakker. Kort fortalt, så kan jakker fra Parajumpers altså holde dig varm og komfortabel hele året rundt, og gør det på en trendy måde.Køb jakker fra Parajumpers hos Vanilia.dk

Hos Vanilia.dk er vi stolte forhandlere af Parajumpers, da vi er sikre på at vores kunder får jakker i den højeste kvalitet, som kan holde mange år frem. Det er vigtigt for os, at selv de mest kvalitetsbevidste personer, kan finde sig en jakke som lever op til standarden - og her skuffer jakker fra Parajumpers i hvert fald aldrig. Vi er sikre på at du hverken vil blive skuffet over kvalitet, pasform eller varmen den kan give dig, så snart du får en af deres jakker på.

Vores sortiment varierer i mange forskellige styles, så du sikkert kan finde en der passer til dig og den årstid vi befinder os i.

Her på siden finder du vores udvalg af Parajumpers jakker. Alle jakkerne er håndplukkede og nøje udvalgte af os, alt efter hvad vi mener vores kunder har interesse i.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål angående jakkerne.

Vi har altid hurtig levering, og gratis fragt på ordrer over 500,-.