GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Parajumpers

Er du på jagt efter sæsonens lækreste overtøj, bør du uden tvivl tage et kig på de forskellige styles fra Parajumpers. Her får du virkeligkvalitet for pengene og et væld af spændende designs inden for Parajumpers-jakker til damer i alle aldre. Hvilken Parajumpers-jakke skal være din næste? Alle jakkerne er håndplukket og nøje udvalgte af os alt efter, hvad vi mener vores kunder har interesse i.

< 1 >

Populære Parajumpers Long Bear og andre styles fra Parajumpers

Tag ikke fejl – hos Parajumperser der virkelig tænkt over design og kvalitet ned til mindste detalje. Særligteftertragtet er den populære Parajumpers Long Bear, der er en virkelig lækkerjakke med pelskant på hætten – perfekt til årets mange kolde dage. Parajumpers har dog også masser af andre styles at vælge imellem, og her hos Vaniliaforhandler vi et bredt udvalg af det bedste fra Parajumpers.

Se sæsonens udvalg her, og glæddig til at få en jakke hjem i et tidløst design og i en kvalitet, der holder årefter år. Købet af en Parajumpers Long Bear eller en af de andre jakker fraParajumpers er en investering, der sikrer dig varmen uanset hvilkeudfordringer, det omskiftelige, danske vejr kaster af sig. Vil du sikre dig enaf de populære jakker, er det ofte med at være hurtig. Find din favorit her, ogbestil i dag.

Kvalitet frem for alt

Idéen bag Parajumpers er at skabe produkter, der holder – navnet Parajumpers kommer fra en redningsorganisation i Alaska, hvilket taler lige ind i brandets nerve. Det er den italienske modeproducent Ape & Partners, som blev grundlagt tilbage i 1963 af Antonio Paulon, der står bag Parajumpers.

I dag er Massimo Rossetti creative director for afdelingen, og han designer altid produkterne til både at være praktiske og funktionelle, men samtidig lægger han stor vægt på, at de ser godt ud. Hans mange års erfaring med design af sportswear og modetøj er en af årsagerne til, hvorfor han er så god til at designe blandt andet jakker med et trendy look.

Med en Parjumpers jakke, kan du være garanteret en jakke, som vil holde dig varm mange år frem i fremtiden.

Køb jakker fra Parajumpers hos Vanilia

Hos Vanilia.dk er vi stolte forhandlere af Parajumpers, da vi ønsker at sikre, at vores kunder får jakker i den højeste kvalitet, som kan holde i mange år frem. Det er vigtigt for os, at selv de mest kvalitetsbevidste kunder kan finde sig en jakke, som lever op til standarden - og her skuffer jakker fra Parajumpers i hvert fald aldrig. Vi er sikre på, at du hverken vil blive skuffet over kvalitet, pasform eller komforten, som du tydeligt vil mærke, så snart du får en af deres jakker på.