GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Black Colour

Det danske brand Black Colour så første gang dagens lys tilbage i 2009, hvor ejer og designer, Anette Skjødt Larsen, grundlagde brandet med et ønske om at skabe komfortable og feminine design med et råt twist.

< 1 2 >

Moderigtigt design fra Black Colour

Idéen til brandet opstod efter talrige rejser rundt om i verden, hvor Anette fandt inspiration i alt fra materialer til snit og detaljer. Derfor finder du både kjoler, skjorter, nederdele og bluser med etniske print og iøjnefaldende farver, der tilfører dit look ekstra kant. Hvad end du er på udkig efter en Black Colour-hørbluse, en sprudlende kimono eller en kjole i et print, der leder tankerne til varmere himmelstrøg, kan du finde inspiration her på siden.

Dyk ned i vores udvalg af design fra Black Colour

Er du også vild med rå og enkle design tilsat et feminint twist? I så fald bør du kigge nærmere på Black Colour. Det danske brand skaber et væld af kreationer, som i den grad kan løfte din garderobe til nye højder og give dit look et eksotisk touch. Brandet skaber modetøj til kvinder, som har en forkærlighed for skandinaviske snit og silhuetter prydet med kontraster i form af print og farver. Én ting kan du vide dig sikker på: Med Black Colour i garderoben får du fingrene i styles, der skaber blikfang i gadebilledet og får dig til at skille dig ud i mængden.


Køb Black Colour online hos Vanilia.dk

Her på www.vanilia.dk har vi stort udvalg af lækkert tøj fra Black Colour. Vi har drevet butik i Viborg i over 30 år, og ved hvad vores kunder kommer efter. Derfor håndplukker vi alle styles, så vi er sikre på at have de mest efterspurgte varer på lager. Her på siden ser du derfor alle vores yndlingsvarer fra netop Black Colour.

Her på vores webshop har vi altid hurtig levering. Vi sender pakker med GLS, og du kan derfor forvente at have dine varer indenfor 1-3 hverdage. Vi tilbyder også gratis fragt på alle ordrer over 500,-. Du kan derfor bestille lækre varer fra Black Colour i dag, og måske være så heldig allerede at have dem i morgen.

Det er også muligt at reservere varer til afhentning i butikken.