GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Mos Mosh

Er du interesseret i kvalitetstøj fra det kendte mærke Mos Mosh? Mos Mosh brød frem i 2010 som et brand, der mest fokuserede på jeans og bukser, der sad godt og var lavet af high-end materialer samt havde særlig signatur. Men brandet voksede hurtigt større, og det samme gjorde deres kollektioner, der efterhånden bød på rå og fine toppe, smarte jakker og fine læderprodukter.
< 1 2 3 4 >

Mos Mosh - Kvalitet til den rette pris

Over hele verden har kvinder taget Mos Mosh's looks til sig, og rygtet om dem har spredt sig hurtigt, hvilket betyder, at brandet har etableret sig som et mærke, der er kommet for art blive. Faktisk fylder Mos Mosh's tøj nogle af Europas bedste og mest eksklusive fashion shops i dag.

Som tidligere nævnt er Mos Mosh et relativt nyt brand, men de stormede hurtigt frem, da deres jeans var let genkendelige. De voksede derfor hurtigt fra udelukkende at være et jeans-brand, og blev også hurtigt kendt for deres fantastiske blazere. Mærket blev lanceret i 2010 af den danske designer Kim Hyldahl, hvor pasform, høj kvalitet og en let genkendelig signatur var de vigtigste faktorer for Kim - og man må helt klart sige at dette lykkedes.

Mos Mosh har tendens til at have et råt look, som er elsket af mange - gamle som unge. De rå detaljer, den perfekte pasform og den store kærlighed til processen er de største faktorer der spiller en rolle i deres designprocess, og dette kommer helt klart til udtryk, når man får et stykke tøj fra Mos Mosh i hænderne.

Mange af deres produkter er tidsløse, og er derfor også anerkendt som modeklassikere. Deres styles kan genbruges år efter år, og kan nemt matches og styles til mange forskellige lejligheder. Mos Mosh har derfor utrolig mange musthaves, som er med til at gøre din garderobe til noget helt specielt, så du kan få et helt personligt og unikt look ud af hver eneste genstand.

Det er ikke kun i deres jeans, hvor pasformen betyder alt. Alle deres kollektioner har til formål at få det bedste frem i din figur, og sidde rigtig flot på kroppen. Der gåes aldrig på kompromis med at finde den flotteste silhouette - ligemeget om det er en basic t-shirt eller en smuk kjole, så er der tænkt over de mindste detaljer.

Mos Mosh udgiver i dag fire hoved-kollektioner om året, men udgiver også mindre hurtige kollektioner i løbet af året med nye trends og styles.

Her hos Vanilia er vi vilde med Mos Mosh, og har altid et stort udvalg af forskellige bluser, jeans, bukser, t-shirts og meget mere. I vores udvalg er der noget for enhver smag i mange forskellige pasformer, så vi er sikre på at der altid er lækkert tøj fra Mos Mosh til dig på hylderne, og også her på webshoppen.

Noget af det, Mos Mosh særligt går op i er, at deres tøj har et godt fit, en lille twist, der gør det særligt og så at det udstråler, at skaberne har kærlighed for det tøj, de laver. De tror nemlig på, at det er meget essentielt at putte deres hjerte i alt, hvad de gør, og at man skal gøre det, man er god til. Og netop derfor laver de jeans med et godt fit. For det er der, deres passion ligger.

Køb dine yndlingsstyles fra Mos Mosh hos Vanilia.dk

Mos Mosh tænker også på, hvordan deres tøj bliver produceret. De bruger altid materialer, der er af høj kvalitet, sådan at det ikke påvirker miljøet på en dårlig måde. De gør deres bedste for at bruge bæredygtige løsninger i produktionen af deres tøj, og derfor kan du også købe det med god samvittighed.

Her hos Vanilia.dk kan vi tilbyde dig et stort udvalg af tøj fra Mos Mosh. Vi har håndplukket de styles, vi allerbedst kan lide, og som vi tror, vores kunder er interesserede i. Derfor kan du trygt gå på udkig i vores udvalg, hvor du finder alt fra bukser til bluser, blazere, T-shirts, striktrøjer og meget andet.

Mos Mosh's produkter er altid i sublim kvalitet, som vi er sikre på, at du ikke vil blive skuffet over. Hvis du alligevel tøver, og godt kunne tænke dig, at mærke tøjet i hånden, så er du altid velkommen i vores skønne fysiske butik i Viborg på Sct. Mathias Gade 66. Her står vi altid klar til at ekspedere dig, og vi har altid det samme i butikken, som du ser på webshoppen - og gerne lidt ekstra også. Så hvis du er vild med Mos Mosh, eller mange af vores andre kendte mærkevarer, så tøv ikke med at kigge forbi.

Vi går meget op i vores kundeservice, og derfor får du selvfølgelig gratis fragt, hver gang du køber for over 499 kr. Vi leverer med GLS, så hvis du bestiller dit tøj på en hverdag, kan du være sikker på at modtage dit tøj allerede dagen efter.