GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

SECOND FEMALE

Second Female er et skandinavisk brand, som søger at udtrykke et chik og fransk-inspireret touch. Dette kommer netop til udtryk gennem det kreative valg af farver samt håndtegnede print og smukke feminine detaljer.

< 1 2 >

Bliv inspireret af Second Female

Med et mål om at ramme et perfekt miks mellem rå og sporty femininitet har Second Female et ønske om at deres unikke styles danner grundlag for kombination af styles – som i sidste ende kan give dig dit personlige og unikke look.

Uanset om du søger Second Female skjorter, kjoler eller jeans, så er målet altid det samme; at inspirere og kreere modetøj i kvalitetstekstiler, som følger tiden.

Second Female blev grundlagt i år 2000 i København, og er et skandinavisk brand med et moderne fransk touch. De byder på mange smukke styles, som blandt andet er fyldt med flotte farver, håndtegnede prints og mønstre og mange feminine detaljer.

Hos Second Female er bæredygtighed også i højsædet. De forbedrer sig fra kollektion til kollektion, hvor produktionerne bliver nytænkt til mere bæredygtige arbejdsgange uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Mange af deres styles er for eksempel produceret i økologiske eller genbrugte materialer.

Second Female er en sikker vinder til hverdagen!

Second Female leverer et bredt sortiment, som sikrer at du altid kan finde en model, som passer netop din garderobe. Sortimentet indeholder både en bred vifte af styles, som gør sig perfekt til hverdagen, hvor stilen stadig er i fokus, mens der ligeledes skabes luksuriøse modeller, som passer perfekt til festlige begivenheder.
Ser du et produkt, som du ønsker mere information om – eller skulle vi mangle netop det produkt som du søger, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os!


Shop lækre styles fra Second Female på Vanilia.dk

Hos Vanilia.dk er vi vilde med Second Females kollektioner, og er især glade for deres lækre kjoler med flotte prints, men har også stort udvalg af lækre bæredygtige basisvarer, som passer til enhver garderobe. Vi elsker kvalitet til gode priser, og elsker derfor også Second Female.

Vi har haft butik i over 30 år, og ved hvad vores kunder vil have og efterspørger. Derfor håndplukker vi altid alle styles, så vi er sikre på at have varer som vores kunder godt kan lide.

Hos Vanilia.dk har vi altid hurtig levering (1-3 hverdage med GLS), og vi har gratis fragt på alle ordrer over 500,-.