GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

SOYA

Soya Concept er et dansk brand, der er tro mod sine rødder og netop sørger for at skabe flot tøj og accessories, der er baseret på den nordiske designtradition. Kvaliteten er vigtig hos Soya Concept, og derfor finder du udelukkende produkter herfra, der er lavet af gode materialer.

< 1 >

Soya Concept - lækkert modetøj til billige priser

Inspireret af tidens seneste trends, sørger Soya Concept for at sætte sit eget præg på modebilledet med flotte, tidløse stykker tøj, der taler til den stilbevidste, moderne og prisbevidste kvinde. Du finder blandt andet flotte farver og prints, samt helt klassiske styles i neutrale farver.

Tøj og accessories fra Soya Concept til enhver type kvinde

For Soya Concept er det vigtigt, at der er plads til flere forskellige typer kvinder, og hos brandet ved de naturligvis også, at hver enkelte kvinde foretrækker særlige silhuetter, når det kommer til tøj. Der er med andre ord ikke to, der er ens, og derfor er der fokus på, at kvinder er stærke og selvstændige, og at de også skal have mulighed for at kunne vise det med det tøj, de går i.

Det er blandt andet nogle af de grunde til, at vi hos Vanilia er glade for at kunne tilbyde et udvalg af både tøj, sko og tasker fra danske Soya Concept, så du kan udvide din garderobe med dette skønne brand. VI har nøje udvalgt de styles, du ser her på siden – så tag et kig, find nogle nye favoritter, som kan flytte ind i din garderobe.