GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Om Vanilia

Vanilia er en multi brand butik med tilhørende online univers med førende danske og internationale top mærker. Vi håndsplukker de bedste styles fra populære mærkevarer.
Vanilia blev etableret i 1990 - butikken er placeret i hjertet af Viborg i den gamle biograf. Butikken er 500 m2 fordelt på 3 sale med lækkert tøj, sko, smykker og accessories.
Her er den unikke oplevelse, den gode smag, kvalitet og kundeservice altid er i højsædet og er grundlaget for en god kundeoplevelse

Hos Vanilia finder du mærker som By Malene Birger, Munthe, Mos Mosh, Lollys Laundry, Parajumpers, Rosemunde, Neo Noir og mange flere.
På webshoppen kan du finde et bredt udvalg af modetøj, sko og accessories. Vi elsker mode og kvalitet og derfor er shoppen altid spækket med spændende nyheder og lækkert design.

Vil du være den første til at få besked når de nyeste kollektioner lander, lækre konkurrencer eller blive inspireret af outfits. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg os på Instagram og Facebook.
Hos Vanilia ønsker vi altid at yde den bedst mulige service. Det har stor betydning for os, at du som kunde bliver sikret en hurtig og god købsoplevelse hele vejen igennem.

Rigtig god fornøjelse