GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

MOLIIN COPENHAGEN

Moliin Copenhagen er et dansk tøjmærke, som blev grundlagt i 2014 af den danske designer Lotte Moliin. Se vores lækre udvalg af flotte kjoler, skjorter og bluser fra Moliin Copenhagen i den lækreste kvalitet. Vi har håndplukket et stort udvalg, som du kan se her på siden.
< >

Moliin Copenhagen - Dansk fashion til overkommelige priser


Moliin Copenhagen er et dansk fashionbrand, som blev grundlagt i 2014 af Lotte Moliin. Hun er uddannet designer fra Designskolen Kolding, som er den førende i Danmark. Hendes brand stræber sig efter at udgive modetøj til stærke moderne kvinder, og sætter femininitet og bohemiansk æstetik i hovedsædet, som giver hendes tøj en tå og cool attitude.

Moliin Copenhagen er kendt for deres mange forskellige print, som altid er designet helt fra bunden af med stor nøje. Deres styles er fyldt med lækre og unikke detaljer, som altid er med til at skabe unikke og stilfulde looks. Lotte Moliin udtaler selv, at den rå, feminine bohemian stil altid ser godt ud i hendes øjne, og aldrig går af mode.

Alle produkter i Moliin Copenhagens kollektioner er altid utrolig behagelige at have på, og har en afslappet pasform, som egner sig til både hverdag og festlige lejligheder. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten i Moliin Copenhagens kollektioner, og hvert enkelt materiale er altid nøje udvalgt, for at skabe de bedst mulige produkter til overkommelige priser.

Køb lækkert tøj fra Moliin Copenhagen hos Vanilia.dk

Her hos Vanilia.dk har vi altid et stort udvalg af af Moliin Copenhagen. Her på siden finder du både lækre bluser, kjoler og skjorter. Se også vores store udvalg af mange andre kendte designer brands. Vi håndplukker altid alle vores produkter, så vi er sikre på altid at have de fedeste og nyeste styles på lager!

Husk at vi altid har hurtig levering og gratis fragt på alle ordrer over 500,-.