GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

CABANA LIVING

Her på siden finder du vores udvalg af populære varer fra Cabana Living. Cabana Living er især kendt for deres lækre bukser, som vi selv her i butikken er helt vilde med!

Cabana Living - danske trendsættere


Cabana Living blev grundlagt tilbage i 1998, og har siden været trendsættende indenfor kvindemode. Brandet er i konstant udvikling, og har som mål at sætte mere farve ind i verdenen - dette ses tydeligt da deres kollektioner ofte indeholder mange fede farver og mønstre. Cabana Living distribuerer også internationale modemærker, men har også deres eget mærke. De er altid med på moden, og har de fedeste produkter, der kan spice enhver garderobe op med fede farver og eksotisk fashion.

Shop Cabana Living hos Vanilia.dk

Her hos Vanilia er vi især glade for Cabana Living bukser, og gør vores bedste for at få de nyeste og fedeste styles hjem til vores kunder. Bukserne er kendt for deres løse afslappede pasform, som gør dem til de perfekte moderigtige "hyggebukser", som er elsket af mange. Der er sjældent stor lagerbeholdning af Cabana Livings produkter, da der hele tiden kommer nye og friske styles fra dem - det er derfor vigtigt at være hurtig, hvis man opdager en style man er vild med. Det er nemlig ikke sikkert at den er tilgængelig i lang tid.