FRI FRAGT VED KØB OVER 500,- / ELLERS KUN 30,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES FULD RETURRET

STAND

Er du på udkig efter en ny jakke, der kan give dig et look, der skiller sig ud fra mængden? Så er en jakke fra Stand det helt rigtige valg. Stand er et brand med en masse karakter.


Stand – et brand med karakter

De forskellige designs har hver især noget sofistikeret over sig, der kan give dit look noget særpræget og anderledes på en stilren måde. Tjek hele udvalget af designs fra Stand her på siden.

Find en jakke fra Stand, der matcher din stil

Dette brand byder på de lækreste jakker. Her er noget til forskellige stilarter. Du finder alt fra de fine og feminine jakker til de mere rå og sofistikerede modeller. De forskellige varianter har hver deres unikke detaljer, der gør, at de skiller sig ud fra mængden. Dette ses blandt andet i de forskellige materialer, der bliver benyttet. Derudover kommer Stand-jakkerne også med forskellige længder og snit.
Disse modeller kan give noget helt unikt til dit look. Det bliver ikke bare en jakke, der skal holde dig varm. Det bliver en aktiv del af dit look, der er med til at binde alle elementerne sammen. De forskellige designs gør, at du helt sikkert kan finde en model, der sætter prikken over i'et på dit look.