GRATIS FRAGT OVER 300,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Sofie Schnoor

Er du ude efter nogle lækre styles i natur- og jordfarver? Herunder finder du et stort udvalg af lækre, nye styles fra Sofie Schnoor, der følger tidens trends. Du kan finde alt fra Cardigans til turtlenecks, kjoler, toppe, t-shirts, støvler, nederdele og meget mere her!


Sofie Schnoor - Autencitet & kreativitet til hverdagen!

Sofie Schnoor er en familieejet virksomhed, der blev startet i 2001 af designeren af samme navn. Sofie selv drives af kreativitet, og hun designer kun tøj og sko, som hun selv ville gå med eller give sine børn på. Det gør hun for at give hendes kollektioner et personligt touch, samtidig med at det skaber en troværdighed og en autenticitet omkring brandet.

Sofie selv er vokset op med kreative forældre, der selv arbejdede i modeindustrien. Derfor var hun tit med på arbejde for at hjælpe, og det har givet hende en ualmindelig god fornemmelse for, hvad et godt produkt er. Faktisk begyndte hun selv med at producere sko og senere kom hendes børnekollektion, og først til sidst kom tøjkollektionen til. I dag er Sofie Schnoor repræsenteret i over 600 butikker rundt i verden foruden de 3 selvejede butikker, hun har i Danmark.

Vanilia.dk har et stort udvalg af styles fra Sofie Schnoor

Sofie Schnoor står som brand for det edgy og cool look med et twist af noget sporty. Det har en feminin elegance og en komfort, der gør at deres styles føles luksuriøse. Derfor er Vanilia.dk stolte af at være forhandlere af Sofie Schnoors kollektioner, og vi har udvalg lige præcis de styles, vi synes, er de bedste.

Her hos Vanilia forhandler vi danske og internationale topmærker. Vi håndplukker lige bestemt de stykker tøj og sko, som vi synes passer bedst ind i vores forretning, og som vi forventer, at vores kunder helst vil have. Vi kender nemlig vores kundeskare rigtig godt, da vores forretning ahr eksisteret siden 1989.

Hos os kan du vælge mellem mange forskellige mærker så som Malene Birger, Munthe, Mos Mosh, Karmania Copenhagen, Parajumpers, Neo Noir og mange, mange flere. Vi har altid både tøj, sko og accessories, sådan at du kan finde alt det, du har brug for.
Når du køber for over 499 kr., får du altid gratis fragt, og så sender vi fra dag til dag, så du kan have din pakke dagen efter, hvis du bestiller på en hverdag.