GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

SIMPLE GOODS

Hvis du vil gøre en indsats for at leve et mere bæredygtigt liv, må du ikke gå glip af at stifte bekendtskab med Simple Goods, der specialiserer sig i bæredygtige og miljøvenlige rengøringsprodukter, der virker. Hos Vanilia.dk er vi begejstrede for brandet, og derfor finder du det naturligvis her i vores sortiment.


Simple Goods er et dansk brand, der blev startet på baggrund af en frustration over ikke at kunne finde bæredygtige rengøringsmidler, der ikke var tilsat stoffer, der er skadelige for naturen. Derfor tog stifterne sagen i egen hånd og lykkedes med at skabe både rengøringsmidler og -børster, der er gode for klimaet, naturen og 100 % biologisk nedbrydelige.

Simple Goods rengøringsartikler hos Vanilia.dk

Her hos Vanilia fører vi et bredt udvalg af Simple Goods rengøringsartikler, der kan bruges til rengøring af hjemmet, opvasken, rengøring af dit badeværelse eller sågar også rengøring af alt fra tøj og sko til din computer. Det er med andre ord nogle alsidige produkter, vi har med at gøre her.

Samtidig har vi et godt udvalg af børster af forskellige typer, svampe og støvkoste fra Simple Goods, så du har de rette redskaber til at gøre rent i hjemmet med, samtidig med at du passer på miljøet.

Simple Goods rengøringsartikler er kendt for at være bæredygtige og lavet af god kvalitet her i Danmark, men samtidig er priserne også holdt i den lave ende, så du nemt får mulighed for at tage nogle bæredygtige valg i din dagligdag.