GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

New Balance

Her på siden ser du vores udvalg af fede sneakers fra det velkendte amerikanske skomærke New Balance.
< >

New Balance - kendt verdenen over


New Balance er et amerikansk skomærke, som blev etableret helt tilbage i 1906 af den iriske immigrant William J. Riley. I dag er brandet ejet af Jim Davis, og New Balance har hovedkvarter i Boston. Mærket er et af de største indenfor sportsko i verdenen, og har utrolig mange kendte modeller - blandt andet den klassiske 990 model er blevet anderkendt verdenen over.

New Balance har dybe rødder indenfor sporten, men producerer i dag også utrolig mange hverdags- og modesneakers, som alle er kendt for at have utrolig god komfort. Oftest er deres sneakers kendt for det store og skrå "N" på siden, som gør dem rigtig let genkendelige for mange. Mange modeller bliver stadigvæk produceret i enten USA eller Europa, da de bevidst ikke er glade for at sende deres produktion til lande med billig arbejdskraft, som mange andre skoproducenter benytter sig af.

Der er et par New Balance sneakers til alle - de siger selv at de hjælper folk med at forfølge deres drømme enten om det er professionelle atleter, som prøver at sætte nye rekorder, en amatør der skal løbe sine første 5 kilometer, eller en der blot ønsker at leve en sundere og mere aktiv livstil.

New Balance sneakers er den perfekte sammensætning af funktionalitet og design, som både giver dig fantastiske teknologier og lige præcis den style du ønsker.

Køb New Balance sneakers hos Vanilia.dk

Hos www.vanilia.dk er vi vilde med sneakers! Vi har derfor altid et udvalg af forskellige modeller fra New Balance. Vi håndplukker alle vores style og varer, så vi er sikre på at vi har de vare vores kunder kan lide.

Bestil dine sneakers i dag, eller kig forbi butikken i Viborg. Vi står altid klar til at hjælpe.

Husk at vi har gratis fragt på alle ordrer over 500,-! Vi har altid hurtig levering - vi sender med GLS og har en forventet leveringstid på 1-3 dage!