GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

MONDAY SUNDAY

Hvis bæredygtige og danske produkter betyder meget for dig, er Monday Sunday et mærke, du bør stifte bekendtskab med. Monday Sunday er et dansk mærke, og deres produkter produceres i Danmark og Holland. De har et stort fokus på at bruge kun de bedste og mest naturlige ingredienser til deres produkter, så du er sikret høj kvalitet med god samvittighed.


Monday Sunday har en vision om at skabe historier og gøre det nemmere for os alle sammen at nyde livet. Det sørger de for ved at bringe gode og bæredygtige produkter til det danske marked. Her hos Vanilia.dk har vi nøje udvalgt produkter fra det populære brand, som du finder her på siden. Tag et kig på udvalget, og se om ikke, der er noget, du kan bruge hjemme hos dig.

Stort udvalg af produkter med gode ingredienser

Her hos Vanilia har vi et bredt udvalg af forskellige produkter fra Monday Sunday. Mærket spænder nemlig over flere forskellige kategorier, og derfor finder du blandet andet følgende:

  • Håndsæber
  • Håndcremer
  • Sæbe til badet
  • Rengøringsartikler
  • Salt, peber og andre krydderier
  • Køkkenredskaber
Du får altså en mulighed for at eje en lang række hverdagsprodukter i en høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Der er ingen unaturlige farvestoffer i produkterne fra Monday Sunday, og deres emballage kan sågar genbruges.

Gå på opdagelse i de gode produkter her hos os, og find dine nye, bæredygtige favoritter fra Monday Sunday. Vi sørger for, at du modtager dine produkter hurtigt, så du kan tage dem i brug.