GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Molly Jo

Her på siden ser du vores udvalg af fantastiske festkjoler fra Molly Jo. Molly Jo er kendt for feminine og elegante kjoler til festlige lejligheder, men ofte med et cool twist og lidt kant. Lad dig inspirere og bestil allerede i dag!

Molly Jo - Festlig mode til kvinder

Molly Jo er kendt for at lave festlige kjoler til festlige lejligheder, og mange af deres styles er klassiske og elegante kjoler, men med et cool twist og lidt kant. Der lægges stor vægt på femininitet og fest, når de designer kjolerne, og der tages altid højde for komfort og pasform. Der er ofte mange finurlige detaljer, som spiller rigtig godt sammen med de feminine snit og klassiske festkjoler, så man altid har et unikt twist.

Molly Jo er altid sæsonaktuelle, da de leverer ekspreskollektioner - det betyder at der allerede kort tid efter designprocessen bliver produceret et oplæg, som hurtigt kommer ud i butikkerne. Dette er med til at gøre dem aktuelle og trendy i modebranchen.

Med en Molly Jo kjole er du garanteret en høj kvalitet og god pasform i en flot og elegant udførelse med gode materialer, og du vil altid føle dig tilpas og festlig i den.


Molly Jo - en del af Godske Group

Molly Jo er en del af Godske Group, som huser 14 forskellige modebrands, som er vidt forskellige. Til fælles for alle deres forskellige brands er dog, at de henvender sig til den kvalitetsbevidste kvinde, og de har alt fra fritidstøj til de mere festlige brands som Molly Jo. De har derfor brands til alle tænkelige kvinder og typer.

Godske Group blev grundlagt tilbage i 1970, og har lige siden haft både kvalitet og pasform i hovedsædet når de har designet kollektioner. Dette er også grunden til at de i dag er kendt i hele Europa.

Køb Molly Jo kjoler hos Vanilia.dk

Her på siden kan du se vores udvalgte styles fra netop Molly Jo - vi har håndplukket alle styles på vores webshop, for at være sikre på at vi har noget der matcher netop din stil. Så hvis du er til elegante og feminine festkjoler med et twist, så er du landet på den rigtige side.

Vi har drevet tøjbutik i Viborg siden 1989, og det er derfor vi føler os sikre når vi håndplukker styles til vores kunder. Vi har et fantastisk indblik i, hvilke styles vores kunder finder interessante, og køber kun ind derefter.

Her på vores webshop tilbyder vi altid gratis fragt til nærmeste pakkeshop på alle ordrer over 500,-. Vi leverer med GLS, hvilket forsikrer dig om at din pakke når hurtigt frem - vi stræber efter at kunne levere din pakke allerede indenfor 1-2, og garanterer at din pakke er fremme indenfor 3 hverdage, såfremt at varen er på lager.

Lad dig inspirere af vores fantastiske Molly Jo kjoler, og sikrer dig en ny kjole til den næste festlige lejlighed. Bestil i dag inden klokken 12, og få den allerede i morgen!