FRI FRAGT VED KØB OVER 500,- / ELLERS KUN 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES FULD RETURRET

House of Dagmar

House of Dagmar er et skønt svensk brand, som skaber fantastiske og eksklusive kreationer, der i den grad giver din garderobe og dit look et løft. Er du vild med kvalitetsmaterialer og solide skandinaviske design, bør du kigge nærmere på House of Dagmar.


Fine styles fra House of Dagmar

Hos det svenske brand er det selve snittene og materialerne, som er i fokus, hvilket i den grad skaber et enkelt og sofistikeret look, som netop er dét, der kendetegner skandinavisk mode. Deres forskellige design vidner om en stolt designtradition, men de er dog heller ikke bange for at lade sig inspirere af trends fra det urbane miljø. Brandet formår på fineste vis at forene det enkle med det mere raffinerede, hvilket skaber en perfekt balance.

House of Dagmar hos Vanilia

Hos Vanilia finder du et væld af design fra den svenske design-darling, som i den grad har rødderne solidt plantet i skandinaviske designtraditioner. Deres forståelse for design og materialer har skabt kollektioner fyldt med skarpe kreationer, som hurtigt bliver favoritter i garderoben. Selvom deres design er enkle og tidløse, kan du uden problemer udtrykke din personlighed ved at kombinere dem med sæsonens hippe sneakers, en farverig taske eller skønne accessoires, som kan pifte ethvert look op. Derudover har de også øje for feminine snit og silhuetter, og de ved i særdeleshed, hvordan de skal fremhæve de kvindelige attributter på fineste vis.