GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

GLOBAL FUNK/MESSAGE

Global Funk er et dansk modebrand, som udgav deres første kollektion tilbage i 2003, og er kendt for at have denim i højsædet. Se herunder vores udvalgte produkter - vi er sikre på at vi har noget der vil falde dig i god smag.

Global Funk - Dansk design


Det danske modebrand Global Funk blev først introduceret tilbage i 2003, og er kendt for deres super smarte denim styles. De er altid med på de nyeste trends, og laver alt fra sæsonbestemte styles til klassikere der aldrig går af mode. De lægger stor vægt på brugen af denim, som tit og ofte er med til at skabe nogle rigtig fede og unikke styles. Som man kan høre ud fra navnet, er Global Funk vild med at skabe funky modetøj, som altid er med på de nye trends.

Global Funk er dog ikke længere kun denim, men laver nu også blandt andet noget rigtig fedt overtøj, som du også kan se her på siden. Vi hos Vanilia.d k er blandt andet vilde med deres lange jakker uden ærmer. De er i en lækker quilt kvalitet, og skuffer aldrig den modebevidste kvinde.

Global Funk går også efter at lave klassikere og must-have produkter, som folk simpelthen ikke kan leve uden - og det gør de utrolig godt med deres trends og funky styles. Deres tøj er altid utrolig lækker kvalitet, og de benytter sig af bæredygtige materialer, og lægger stor vægt på at deres modetøj skal være godt for miljøet. Samtidig er god komfort og rå looks nøgleord, når det kommer til deres produkter.

Se vores udvalg af produkter fra Global Funk

Her på siden kan du se vores udvalgte produkter fra det lækre Global Funk. Hos Vanilia.dk håndplukker vi alle produkter, da vi ved lige præcis hvad vores kunder vil have.

Husk at vi altid har hurtig levering og gratis fragt, hvis du køber for over 500,- på webshoppen.

Rigtig god shoppelyst!