GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Designers Remix

Her på siden ser du vores udvalgte styles fra det danske Designers Remix. Brandet blev grundlagt tilbage i 2002, og har hovedsæde i København. Lad dig inspirere af deres innovative designs, som ofte er overskudsvarer der er "remixet" ind til moderne og innovativt design.

Designers Remix - Dansk innovativt design

Designers Remix er et dansk modebrand, som blev grundlagt i 2002 med hovedsæde i København. Deres filosofi bærer stort præg af at bruge ellers "døde" overskudsvarer og stof og redesigne det til noget smukt og brugbart, som ellers ville have været kasseret. Man kan derfor sige at de "remixer" tekstiler, og giver dem nyt liv ved hjælp af kreativt design.

Designers Remix er et abstrakt univers, som godt kan lide at mixe nutid og datid, maskulint og feminint, som inspirerer kvinder til at tænke ud af boksen med en ansvarsbevidst bagtanke.


Køb Designers Remix hos Vanilia.dk

Her på siden ser du vores udvalgte varer fra Designers Remix. Ligesom alle andre varer du finder i vores butik har vi håndplukket alle styles, som vi synes bedst om. Vi vælger varerene som vi ved vores kunder er vilde med - det kan vi fordi vi har drevet modetøjsforretning i over 30 år i Viborg, og kender derfor vores kunder utrolig godt. Lad dig inspirere af Designers Remix's unikke univers, og find styles der kan spice enhver garderobe op.

Her på webshoppen har vi altid hurtig levering. Vi sender pakker med GLS, og stræber os efter at kunne levere dag-dag, og allersenest indenfor 3 dage. Derudover tilbyder vi gratis fragt til GLS-pakkeshops på alle ordrer over 500,-.

Vi leverer altid til nærmeste pakkeshop - har du andre ønsker er du meget velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, hvis du ønsker din pakke leveret til en anden pakkeshop i nærheden.