GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

CRAS

Trænger du til fornyelse afgarderoben, og er du på jagt efter noget helt nyt og anderledes? Så er detKøbenhavner brandet, Cras, uden tvivl værd at se nærmere på. Du finder et vældaf spændende styles fra Cras her hos Vanilia, hvor du nemt at bestille dinefavoritter hjem med det samme.

< >

Cras-tøjmed morgendagens modeverden i fokus

Navnet Cras er latinsk for"morgendag" og henviser til Cras' ønske om at være et brand, der ændrernutidens mode- og livsstilsforbrug med henblik på at skabe en bedre fremtid forde kommende generationer. Hver enkelt style er fremstillet ansvarligt medbæredygtighed i fokus, og Cras-tøj emmer af hyper-glamourøs, optimistiskæstetik med brug af masser af skønne pangfarver, som det er svært ikke at kommei godt humør af at kigge på.


Samtidig har Cras en helt særligsans for at skabe spændende design, der virkelig får tøj fra Cras til at skillesig ud fra mængden. Det kræver med andre ord lidt mod at kaste sig med åbnearme ind i Cras' designunivers, men tør du, så får du virkelig også kvalitet ogpersonlig stil for alle pengene.


Se det aktuelle udvalg fra Crasher, og oplev den helt særlige stemning, som hver en style har at byde på – frasmukke kjoler til velsiddende skjorter og overtøj.

Cras – et bæredygtigt mærke

Cras er i den grad et mærke forden miljøbevidste kvinde, der sætter pris på et mærke, der revurderer voresforbrugermentalitet for en bedre og mere bæredygtig fremtid. Cras ernytænkende, og alle deres styles er udelukkende produceret i certificerede,økologiske tekstiler og genbrugsmaterialer.


Cras' kollektioner er lavet afblandt andet genanvendt plastaffald, miljøvenligt denim og uld, bæredygtigtviskose og økologisk bomuld. Der er altså ingen tvivl om, at Cras gør sit forat producere bæredygtigt tøj til modeelskerne, og her hos Vanilia.dk er vivilde med det.


Foruden omtanken for miljøet, er der også lagt stor vægt på,at tøjet skal være behageligt at have på. Det kommer blandt andet til udtryk imange af deres styles, som kan kendetegnes ved en løs og luftig pasform. Detgør altså tøjet utrolig rart at have på, og man har altid en god bevægelighed,når man flotter sig i bæredygtigt tøj fra Cras.


Her på siden kan du se voresudvalgte styles - alle vores styles er nøje udvalgt ud fra, hvad vi mener kunnehave din interesse.