FRI FRAGT VED KØB OVER 500,- / ELLERS KUN 30,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES FULD RETURRET

CRAS

Bæredygtig mode og farverige styles er kendetegnet med Cras, som er et København-baseret brand, der bringer en hyper-glamourøs, optimistisk æstetik til ansvarsfremstillede tøj.
Cras henter sit navn fra det latinske 'morgendag' og er forankret i et ønske om at revurdere vores mode- og livsstilsforbrug for at pleje en bedre fremtid.

Cras - et bæredygtigt mærke


Cras er i den grad et mærke for den miljøbevidste kvinde. Mærket er baseret i København, og sætter stærkt fokus på bæredygtighed i modeverdenen, og dyrker samtidig en utrolig glamourøs, vild og festlig æstetik. De er kendt for at bringe mange forskellige farverige styles til verdenen, og er elsket for deres filosofi om at revurderer vores forbrugermentalitet for en bedre og mere bæredygtig fremtid.

Cras er nytænkende, og alle deres styles er udelukkende produceret i certificerede økologiske tekstiler og genbrugsmaterialer. Dette gør de, fordi de vil være med til at reducere forurening verdenen over. De bruger blandt andet heller ikke pesticider, som også er med til at mindske belastningen af naturens ressourcer.

Cras kollektioner er lavet af blandt andet genanvendt plastaffald, miljøvenligt denim og uld, bæredygtigt viskose og økologisk bomuld - der er altså ingen tivivl om at Cras gør sit for at producere bæredygtigt tøj til folket, og her hos Vanilia.dk er vi vilde med det.

Udover at være kendt for deres bæredygtige tøj, er de som sagt kendt for deres unikke og farverige designs. Cras elsker at lege med farverne, og kommer altid med nogle spændende farvekombinationer og mønstre, som i den grad skaber blikfang. Der er ingen tvivl om, at de har en dyb passion for at være innovative og skille sig ud, og det gør de i den grad med deres vilde farver, hvor man virkelig får nogle farver for pengene. Hvis du kan lide at skille dig ud, og samtidig komme med en fantastisk statement om bæredygtighed, så er Cras helt sikkert et mærke for dig!

Cras har også lagt stor vægt på, at tøjet skal være behageligt at have på, og det kommer også til udtryk i mange af deres styles, som kan kendetegnes ved en løs og luftig pasform. Det gør det altså utrolig rart at have på, og man har altid en god bevægelighed når man flotter sig i bæredygtigt tøj fra Cras.

Bæredygtighed betyder mere og mere i modebranchen, og Cras har altså valgt at gå forrest i kampen - de gør det ovenikøbet til overkommelige priser, så man kan shoppe en masse nyt lækkert bæredygtigt tøj med god samvittighed.

Køb bæredygtigt tøj fra Cras hos Vanilia.dk

Hos Vanilia.dk har du altså muligheden for at handle miljøbevidst, og med Cras i vores sortiment kan du helt sikkert give din garderobe et friskt pust med god samvittighed.

Her på siden kan du se vores udvalgte styles - alle vores styles er håndplukkede ud fra hvad vi mener kunne have din interesse.

Husk at vi altid har hurtig levering og gratis fragt på ordrer over 500,-.