GRATIS FRAGT OVER 300,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Birgitte Herskind

Birgitte Herskind er en dansk designer fra København. Netop København er også den primære inspirationskilde for brandet, som startede i 2013. Med et stort fokus på kreativitet og smukke farvevalg skiller Birgitte Herskind sig ud fra mængden, med unikke styles, som kan matches til både hverdagens strabadser – samt mere festlige begivenheder.


Birgitte Herskind – Innovative farver og print fra København

Birgitte Herskind er kendt for den minimalistiske tilgang, som blandet med stilfulde silhuetter og innovative farvevalg har gjort brandet til et at de foretrukne på den danske modescene gennem de senere år.

Kvaliteten er den ultimative prioritet for Birgitte Herskind, hvilket blandt andet kommer som følge af designeres store passion for enestående italienske tekstiler. Denne prioritering – sammenholdt med et ønske om at kunne give fordelagtige leveringstider – har medført, at størstedelen af produktionen foregår i Europa.

Birgitte Herskind er skabt med inspiration fra Beder til København

Birgitte Herskind har skabt et navn for sig selv i Danmark og resten af verden. Som blot 16-årig startede Birgittes design-drøm med flytningen fra Beder til København. Sidenhen er det blevet til mere end 35 års arbejde med mønstre, farver, tekstiler og materialer – som i 2013 førte til brandets lancering.