FRI FRAGT VED KØB OVER 500,- / ELLERS KUN 30,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES FULD RETURRET

Billi Bi

Allerede tilbage i 1936 startede Søren og Evelyn Friis med at producere børnesko. Det foregik i en gammel stald i den nordvestlige del af København, men ikke længe efter besluttede sig for at udvide med at designe sko til kvinder. Det blev hurtigt en succes, og de begyndte at satse på netop den del.
Sko | Støvler

< 1 2 >

Billi Bi er kvalitet & håndværk gennem generationer!

Billi Bis hovedværdier er kvalitet, kreativitet og håndværk, og det var også det, der kom til udtryk dengang i 30'erne. Det var dog ikke nemt at få fat på klassisk læder, og det blev parrets drivkraft til at forsøge sig med fiskeskind til skoene. Det blev til fashionable designersko produceret i skind fra alverdens fisk. Skoene fik et elegant og eksklusivt, italiensk udtryk.

I dag ligger virksomhedens ansvar hos Carl og Carsten Friis, der er henholdsvis søn og barnebarn af virksomhedens grundlæggere. Og faktisk stammer navnet Billi Bi fra Carstens livret, som er fransk muslingesuppe. Med far og søn ved roret, er den perfekte kombination mellem fortid og nutid blevet etableret, og Billi Bi sælger i dag sko produceret i italienske skindkvaliteter til mere end 24 lande.

Vi er stolte forhandlere af Billi Bi!

Billi Bi er blevet en stor spiller på det danske modemarked. Og med Carstens fire sønner som fjerde generation i familievirksomheden, er der en lovende fremtid forude. Vanilia er stolte af at være forhandlere af det stærke brand, og her på siden har vi udvalg lige præcis de styles, som vi synes er allerfedest.

Vanilia er en butik og webshop, der forhandler danske og internationale topmærker, hvis styles vi håndplukker for at du altid kan regne med, at vi fører det bedste af det bedste fra de forskellige brands. Vi har lavet forretning siden 1989, og det gør os til eksperter i, hvad vores kunder gerne vil have.

Du kan finde mærker som Malene Birger, Munthe, Mos Mosh, Second Female, Parajumpers, Neo Noir og mange, mange flere her hos os, og vi har altid et udvalg af både modetøj, sko og accessories. Vi elsker nemlig mode og kvalitet, og derfor har vi altid shoppen fyldt med de bedste varer, der er populære for tiden.

Når du køber for over 499 kr, får du altid gratis fragt, og så sender vi fra dag til dag, så du kan have din pakke dagen efter, hvis du bestiller på en hverdag.