FRI FRAGT VED KØB OVER 500,- / ELLERS KUN 30,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES FULD RETURRET

Angulus

Er du vild med klassisk fodtøj, der holder i mange år og som kan bruges sammen med al slags tøj? Angulus laver fodtøj, der har en fin pasform, har et sikkert design og en kvalitet, der ikke fejler. Derudover har de sikret sig flere forskellige priser gennem årene, hvilket også siger noget om populariteten.


Angulus er garanti for kvalitet!

Angulus har da også lavet fodtøj lige siden 1904, hvor Willy Madsens far havde et skomageri på Nørrebrogade i København. Selv var Willy skolelærer, og han lagde mærke til, at de tilspidsede sko, som skolebørn gik med dengang, var usunde for børnenes fødder, samtidig med at de hæmmede børnene i at bevæge sig ganske naturligt. Derfor satte Willy sig for at begynde at producere fodformede sko i samarbejde med både læger og fysioterapeuter i 1928.

Det skulle dog tage sin tid, før interessen og omtalen fulgte med den gode idé, men inden længe var ANGULUS pludselig et navn, alle kendte til. I 1949 ansatte Willy læderindkøberen Roland Dawe, der sørgede for at få indkøbt kvalitetsskind fra hele Europa. I dag er det læderindkøberens søn Christian Dawe, der står for udviklingen af ANGULUS. Deres sko designes i Danmark og produceres i Portugal på en fabrik med 130 skomagere.

Vanilia.dk er stolte forhandlere af Angulus

ANGULUS har sin egen Flagship-store i København, men mærket forhandles således også af mange andre virksomheder. Derfor er vi hos Vanilia.dk stolte af også at være forhandlere af det kvalitetsbevidste mærke ANGULUS. En skomærke, der har været med til at skrive historie for udviklingen af behagelige sko.

Vanilia er en multibrand-butik, der forhandler danske og internationale topmærker, hvis styles bliver håndplukket, for at vi kun har de fedeste styles på vores side. Vanilia har eksisteret siden 1990, og vi er derfor eksperter på området. Hos os finder du mærker som Malene Birger, Munthe, Mos Mosh, Lollys Laundry, Parajumpers, Neo Noir og mange, mange flere.

Her hos os finder du både et udvalg af modetøj, sko og accessories. Vi elsker nemlig mode og kvalitet, og derfor har vi altid shoppen fyldt med de bedste varer, der er populære for tiden.
Der er altid fragtfri levering, når du køber for over 499 kr., og så sender vi fra dag til dag, så du kan have din pakke dagen efter, hvis du bestiller på en hverdag.