GRATIS FRAGT OVER 499,- / ELLERS 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES RETURRET

Ticket Woman

Er du på udkig efter moderigtigt overtøj, der oser af feminine snit og silhuetter i kombination med nyeste trends og tendenser? I så fald er du endt det helt rigtige sted.


Feminint overtøj fra Ticket Woman

Ticket Woman skaber skønne jakker og frakker til stilbevidste kvinder, der ønsker at være klædt moderigtigt på fra inderst til yderst. Hvad end du er på udkig efter en lun og foret dunjakke til de køligere vintermåneder eller en let og luftig overgangsjakke, finder du det hos det skønne, danske brand. Fælles for rigtig mange af deres design er, at de er skabt med fokus på den kvindelige silhuet, hvilket især kommer til udtryk ved de figursyede jakker, som går ind i livet og på den måde komplimenterer den feminine silhuet.

Lad dig inspirere af Ticket Woman hos Vanilia

Hos Vanilia er vi vilde med Ticket Woman, og derfor finder du også et skønt udvalg af design fra det danske brand her på siden. Uanset om du ønsker en vinterjakke med pelskrave, en iøjnefaldende jakke i gul eller måske en trendy, lang jakke i olivengrøn, kan du finde inspiration i vores udvalg. Overtøjet fra Ticket Woman er skabt i lækre kvalitetsmaterialer, der både iklæder dig moderigtigt, samtidig med at det holder vind, regn og slud på afstand. Så hvad venter du på? Dyk ned i vores forførende sortiment af Ticket Woman, og find netop dén jakke, som skal pifte din garderobe og dit look op.