FRI FRAGT VED KØB OVER 500,- / ELLERS KUN 35,-
1-2 DAGES LEVERING
14 DAGES FULD RETURRET

By Malene Birger

By Malene Birger er en gigant i den danske modeverden. Brandet blev til for 15 år siden og var målrettet mod den moderne og stilbevidste kvinde. By Malene Birger blev grundlagt på en idé om, at det rette tøj kan hjælpe kvinder til at følge sig selvsikre og stærke. Dette gøres gennem en lang række smarte og elegante kollektioner af tøj, som leger med både farver og materialer.

< 1 2 3 >

Se vores udvalg af tøj fra By Malene Birger


By Malene Birger laver tøj, som du kan bruge i lang tid, og du vil derfor elske at have det i din garderobe. Hos Vanilia har vi udvalgt en lang række produkter fra By Malene Birger, som du uden tvivl vil elske at have.

Brandet blev grundlagt tilbage i 2003, og er i dag en af de største modebrands hjemme i Danmark, og er også at finde på den store internationale modescene.

By Malene Birger har til mål at inspirere modebevidste kvinder med autentiske styles der bærer præg af skandinavisk minimalisme. Tøjet er produceret i luksuriøse materialer med mange fantastiske detaljer, som er med til at give tøjet attitude. By Malene Birger har i dag 14 butikker fordelt rundt i Skandinavien og United Kingdom, og er repræsenteret igennem over 500 butikker verdenen over.

Det har altid været deres mål at lave kvalitetsvarer, der holder for livet og aldrig går af mode.

Alsidighed til den moderne, stilbevidste kvinde

By Malene Birger producerer både tøj og accessories. Så uanset om du er på udkig efter bluser, kjoler, tasker, bukser, punge, tørklæder eller andet godt, så kan du finde det her. Det smarte tøj fra By Malene Birger kan desuden anvendes til enhver lejlighed, så du kan se godt ud og føle dig selvsikker, uanset om du skal i byen med veninderne eller stå for en præsentation på arbejdet. Med By Malene Birger i garderoben er du klar til enhver udfordring.